Segueix-nos en
Idioma
Vaya al Contenido
Realitzem reparacions integrals a tota mena d'automòbils, així com reformes i adaptacions de vehicles per a persones de mobilitat reduïda

Totes les nostres reparacions es realitzen per personal especialitzat, utilitzant components de la màxima qualitat,
per a poder oferir als nostres clients una garantia completa de tots els nostres serveis
Qui som

Clínica del Automóvil, S.L. és una empresa dedicada al manteniment i reparació integral d'automòbils de totes les marques, adherida a la xarxa nacional de tallers SPG, a més som especialistes en reformes de vehicles i l'adaptació per a persones de mobilitat reduïda, muntatge de dobles comandaments per a vehicles d'autoescola, enganxaments per a remolcs, i muntadors de sistemes GLP per a vehicles de gasolina.

Comptem amb una trajectòria de més de 35 anys en el sector de l'automoció i un equip de professionals amb àmplia experiència, els quals, realitzen cursos de formació continus per poder adaptar-se a les noves tecnologies actuals com són els vehicles híbrids, elèctrics i GLP.

Tenim dos centres de treball, en un d'ells realitzem tota l'activitat de mecànica, electricitat, pneumàtics, etc. i, en l'altre, realitzem totes les reformes i adaptacions de vehicles, tots dos centres estan totalment equipats amb maquinària d'última generació i compten amb les següents seccions: zona personalitzada de recepció, zona de taller, magatzem de recanvis i despatx d'administració.

En la nostra empresa oferim sempre un tracte personalitzat, màxima garantia en les reparacions, amb recanvis d'alta qualitat i preus competitius. A més, realitzem la recollida i lliurament del vehicle al client sense cap cost, adaptant-nos als horaris que més li convinguin, segons disponibilitat.
Reformes i adaptacions de vehicles

En Clínica del Automóvil, S.L. estem especialitzats en el muntatge i adaptació de vehicles per a persones de mobilitat reduïda, oferint als nostres clients un servei integral, completament personalitzat, des de l'assessorament necessari per a l'adaptació del seu vehicle per part del nostre equip tècnic, fins a solucions adaptades a les seves necessitats concretes. A més, disposem d'un vehicle adaptat de demostració perquè vostè pugui veure 'in situ' i provar l'adaptació que desitja per al seu vehicle.
aa
Som distribuïdors oficials de 'Guidosimplex' en comandaments per a vehicles de persones de mobilitat reduïda i de 'Valverauto' per als muntatges de vehicles d'autoescola.

En totes les nostres reformes i adaptacions li lliurem tota la documentació definitiva, tramitada amb l'administració, perquè vostè no hagi de realitzar cap gestió, només pensar a gaudir del seu vehicle. Així mateix, també, li oferim la recollida i lliurament del vehicle a domicili si no pot desplaçar-se a les nostres instal·lacions.

Clínica del Automóvil, S.L. es troba entre les poques empreses especialitzades en adaptacions de vehicles per a persones de mobilitat reduïda, per aquest motiu comptem amb un equip, altament qualificat, que podrà oferir-li totes les garanties en les adaptacions dels vehicles. Com sabem l'important que són per a vostès aquestes adaptacions, li oferim el millor servei.

Si nesessita una empresa que pugui realitzar l'adaptació del seu vehicle, nosaltres som la seva millor opció ja que la nostra prioritat és adaptar els vehicles per a oferir un espai confortable, en el qual els usuaris puguin sentir-se còmodes i segurs. Contacti, ara, amb nosaltres i descobreixi tot el que podem fer per vostè.
Distribuïdor autoritzat de
Copyright © 2021 Clínica del Automóvil, S.L. - Tots els drets reservats
Dades d'interès
Centres de treball
Reparació i manteniment de l'automòbil
C/ Massens, 46
08024 - Barcelona
Telf. 932.132.555 / 932.846.033
Mòbil 640.238.950
info@clinicadelautomovil.net
clinicadelautomovilsl@gmail.com
Horari d'atenció al client
Reformes de vehicles i adaptacions per a mobilitat reduïda
C/ Sant Antoni Maria Claret, 510
08027 - Barcelona
Telf. 933.511.404
clinicapclaret510@gmail.com
Centre de reparació i manteniment de l'automòbil
Laborables de dilluns a dijous:
  • Matins de 8.00 h. a 13.00 h.
  • Tardes de 15.00 h. a 19.00 h.
Divendres laborables:
  • Matins de 8.00 h. a 13.00 h.
  • Tardes de 15:00 h. a 18:00 h.
Dissabtes i festius tancat
Centre de reformes de vehicles i adaptacions per a mobilitat reduïda
Laborables de dilluns a dijous:
  • Matins de 9:00 h. a 13:30 h.
  • Tardes de 15:00 h. a 19:00 h.
Divendres laborables:
  • Matins de 9:00 h. a 13:30 h.
  • Tardes 15:00 h. a 18:00 h.
Dissabtes i festius tancat
Taller adherit a la xarxa SPG
Regreso al contenido